+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

APARTHOTEL AMADEUS Bewertungen

Hotelbewertung

85%
Sehr gut

by 22 reviews

  • Personal

    91%
  • Sauberkeit

    85%
  • Ausstattung

    84%
  • Komfort

    80%
  • Preis-leistungverhältnis

    87%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit Kindern
  • Familie mit kleinen Kindern
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 17.9.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Sehr gutes Preis-Leistungsverhältnis, recht gute verkehrstechnische Lage

  • Geringe Neigung des Personals, gegen übermäßigen Lärm durch Reisegruppen zu nächtlicher Zeit einzuschreiten

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Irena Hruziková

Einzelreisende, 4.9.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan

Gruppe von Freunden, 23.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Klidná tichá lokalita, příjemné prostředí. Perfektní pobyt.

  • Absence držáku na mýdlo v koupelně. Slabý tlak vody ve sprše.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 13.6.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva Urbanová

Einzelreisende, 22.5.2016

Plzeň Česká republika

  • Gesamtbewertung
40 %
  • Byla jsem spokojená se snídaní.

  • Dům je dle mého názoru vlhký, místy je vidět, jak vlhkost vzlíná. Bydlela jsem na pokoji č. 20 (druhé patro). Ve sprchovém koutě byla plíseň na stěnách a pomalu odtékala voda. Plíseň je viditelná i ve spárách dlaždic celé koupelny. Větrák na odvětrání místnosti je nastaven na velmi krátkou dobu a nestihne tak veškerou vlhkost pojmout. V obývací místnosti je pak vidět vlhká zeď (odfouklá omítka) na straně sprchového koutu. Na toaletě to nevonělo ani před použitím. Byla nekvalitně vytřená podlaha, v rozích na toaletě byl písek. Písek byl i na horním schodu při sestupu do obývací části. Nad postelí byly pavučiny. Vypínače byly zašlé, špinavé, stejně tak bílé dveře vedoucí z recepce do patra k pokojům nebyly čisté. Dálkové ovládání televizoru se poskytuje po složení zálohy, s tím jsem se zatím nesetkala.

Personál
0
Služby
0
Čistota
2
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonymus

Einzelreisende, 22.3.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • No, dostal jsem úplně jiný pokoj, než byl k vidění na předváděcím webu a nebyl tak pěkný. Chyběl dálkový ovladač TV na pokoji a samotná kvalita obrazu TV nic moc. S pozdravem

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 18.3.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan Hromek

Älteres Paar, 7.2.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Byli jsme spokojeni s ubytováním, postelemi a klidnou lokalitou.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonymus

Älteres Paar, 16.12.2015

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 27.11.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 31.3.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Ivo Bělonohý

Älteres Paar, 14.11.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
86 %
  • Klidné místo v centru Prahy (v noci ticho), příjemný vnitroblok. Možnost umístění automobilu v podzemní garáži (svou velikostí a tvarem spíše pro zdatné řidiče)

  • Nemožnost parkování u hotelu nebo v jeho blízkosti (modré parkovací zóny), pokud je garáž hotelu obsazena.

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Laicman Petr

Älteres Paar, 16.2.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Příjemné ubytování blízko centra.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Rostislav

Gruppe von Freunden, 31.1.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 7.11.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Petr Vokál

Älteres Paar, 24.7.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Vše v pořádku, bez problémů.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

marián Brestič

Einzelreisende, 24.5.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %
  • Hotel je čistý, příjemný, stejnĚ jako personál. Cena odpovídá kvalitě ubytování.

  • Snídaně bez zeleniny, to nevyhovuje.

Personál
10
Služby
3
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Junges Paar, 1.1.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
86 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonymus

Älteres Paar, 14.12.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 18.11.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Za cenu odpovídající kvalita.

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.