+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

APARTHOTEL AMADEUS Recenzje

Ocena hotelu

85%
Bardzo dobrze

by 22 reviews

  • Personel

    91%
  • Czystość

    85%
  • Wyposażenie

    84%
  • Komfort

    80%
  • Cena

    87%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina ze starszym dzieckiem
  • rodzina z małym dzieckiem
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 17.9.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
76 %
  • Sehr gutes Preis-Leistungsverhältnis, recht gute verkehrstechnische Lage

  • Geringe Neigung des Personals, gegen übermäßigen Lärm durch Reisegruppen zu nächtlicher Zeit einzuschreiten

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Irena Hruziková

podróżujący w pojedynkę, 4.9.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan

grupa przyjaciół, 23.8.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %
  • Klidná tichá lokalita, příjemné prostředí. Perfektní pobyt.

  • Absence držáku na mýdlo v koupelně. Slabý tlak vody ve sprše.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 13.6.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva Urbanová

podróżujący w pojedynkę, 22.5.2016

Plzeň Česká republika

  • Cena ogólna
40 %
  • Byla jsem spokojená se snídaní.

  • Dům je dle mého názoru vlhký, místy je vidět, jak vlhkost vzlíná. Bydlela jsem na pokoji č. 20 (druhé patro). Ve sprchovém koutě byla plíseň na stěnách a pomalu odtékala voda. Plíseň je viditelná i ve spárách dlaždic celé koupelny. Větrák na odvětrání místnosti je nastaven na velmi krátkou dobu a nestihne tak veškerou vlhkost pojmout. V obývací místnosti je pak vidět vlhká zeď (odfouklá omítka) na straně sprchového koutu. Na toaletě to nevonělo ani před použitím. Byla nekvalitně vytřená podlaha, v rozích na toaletě byl písek. Písek byl i na horním schodu při sestupu do obývací části. Nad postelí byly pavučiny. Vypínače byly zašlé, špinavé, stejně tak bílé dveře vedoucí z recepce do patra k pokojům nebyly čisté. Dálkové ovládání televizoru se poskytuje po složení zálohy, s tím jsem se zatím nesetkala.

Personál
0
Služby
0
Čistota
2
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 22.3.2016

Čeština

  • Cena ogólna
80 %
  • No, dostal jsem úplně jiný pokoj, než byl k vidění na předváděcím webu a nebyl tak pěkný. Chyběl dálkový ovladač TV na pokoji a samotná kvalita obrazu TV nic moc. S pozdravem

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 18.3.2016

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan Hromek

para, 7.2.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
76 %
  • Byli jsme spokojeni s ubytováním, postelemi a klidnou lokalitou.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

para, 16.12.2015

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 27.11.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 31.3.2015

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Ivo Bělonohý

para, 14.11.2014

Čeština

  • Cena ogólna
86 %
  • Klidné místo v centru Prahy (v noci ticho), příjemný vnitroblok. Možnost umístění automobilu v podzemní garáži (svou velikostí a tvarem spíše pro zdatné řidiče)

  • Nemožnost parkování u hotelu nebo v jeho blízkosti (modré parkovací zóny), pokud je garáž hotelu obsazena.

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Laicman Petr

para, 16.2.2014

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Příjemné ubytování blízko centra.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Rostislav

grupa przyjaciół, 31.1.2014

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 7.11.2013

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Petr Vokál

para, 24.7.2013

Čeština

  • Cena ogólna
88 %
  • Vše v pořádku, bez problémů.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

marián Brestič

podróżujący w pojedynkę, 24.5.2013

Čeština

  • Cena ogólna
82 %
  • Hotel je čistý, příjemný, stejnĚ jako personál. Cena odpovídá kvalitě ubytování.

  • Snídaně bez zeleniny, to nevyhovuje.

Personál
10
Služby
3
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

dorośli, 1.1.2013

Čeština

  • Cena ogólna
86 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonim

para, 14.12.2012

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 18.11.2012

Čeština

  • Cena ogólna
84 %
  • Za cenu odpovídající kvalita.

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.